opc_loader

X-Max 700W regelbaar

Artikelnr: KK1170.1231S
Beschrijving

De X-Max 8 is het grootste model uit de X-Max LED-lampen serie, die gekend staan om zijn hoogstaande kwaliteit en technologie. Dankzij de combinatie van de COB en Double Chips LED’s bekomt u een zeer intens en homogeen licht voor een optimale groei van uw groenten en kruiden.

Lichttechnologie

Enerzijds wordt er voor de X-Max dus gebruik gemaakt van Chips-on-Board LED’s: dit zijn modules van dertig 3W lampen / chips die zorgen voor een zeer intens licht. De Double Chip LED’s zijn aanvullende 5W lampjes die de homogeniteit van het licht bevorderen.

Om het licht nog over een breder oppervlak te laten schijnen, is de lamp ook nog uitgerust met een groot aantal mini-reflectoren.  Bovendien kunt u het lichtspectrum ook eenvoudig bijstellen. Naargelang de behoefte van de plantjes kunt u meer rood, blauw of wit licht geven.

Revolutionair

Dankzij de lichtcapaciteit en reflectoren, belicht deze lamp bijna 5x zoveel oppervlakte als de lamp zelf groot is. Hierdoor is hij ook prima geschikt om zeer laag boven de groenten te hangen: zelfs in lage kweekkasten kunt u deze dus gebruiken.

LED-lampen staan er tevens ook voor gekend om zeer lang mee te gaan: de kleine meerprijs die gepaard gaat met deze investering, haalt u er meteen terug uit gezien u de lampen niet zo snel zal moeten vervangen.

Beoordelingen (0)
X-Max 700W regelbaar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
1.389,95