opc_loader

X-Max 350W regelbaar

Artikelnr: KK1170.1227S
Beschrijving

De X-Max 4 kweeklamp is een absoluut staaltje toptechnologie: een energiezuinige LED-lamp waarvan u makkelijk de intensiteit en lichtspectrum (blauw / rood) kunt instellen. Zo geeft u uw groenten precies het juiste licht voor een optimale groei.

Samenstelling van het licht

De X-Max bestaat enerzijds uit 90W COB LED’s, anderzijds 5W Double Chips LED’s De Chips on Board LEDS bestaan uit meerdere LED-modules die samen een zeer geconcentreerd licht kunnen produceren om diep in het bladerdek door te dringen: in dit geval gaat het om 30 chips / LED’s van 3W.

Double Chip LED’s zorgen op hun beurt dan weer voor een mooi vol en homogeen lichtspectrum.

Kwaliteitsvolle lampen

Het voordeel van LED-licht is uiteraard dat deze zeer energiezuinig zijn, maar anderzijds ook dat ze zeer duurzaam zijn. Gedaan dus met het continu moeten vervangen van de dure HPS-lampen. Deze X-Max lampen gaan een eeuwigheid mee in vergelijking met de standaardlampen.

Bovendien is deze V2 uitvoering uitgerust met een enorm aantal mini-reflectoren zodat het licht nog homogener wordt: het licht verspreidt zich namelijk onder een grotere hoek en beschijnt zo een groter oppervlak. Doordoor kunt u de lamp dus ook gebruiken in lagere ruimtes.

Beoordelingen (0)
X-Max 350W regelbaar heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items