opc_loader

Strip 100CM 18W groei en stekken

Artikelnr: KKHL18LSG
Beschrijving

Deze Hortilight LED-strip van 100cm is ideaal om stekken en hun moederplanten te kweken in een lage, brede kweekruimte. Vanwege zijn laag wattage is deze lamp tevens uiterst energiezuinig en duurzaam (50.000 branduren): hiermee is hij dan ook zeer geschikt voor kleinere kweekkasten omdat hij weinig warmte opbouwt.

Aangepast lichtspectrum

De groei van stekken en moederplanten vereist een speciaal lichtspectrum, met voornamelijk wit en blauw licht. Deze kweeklamp is daar dan ook aan aangepast en garandeert dus een optimale productiviteit.

Bij voorkeur hangt u de lamp op 20cm boven de planten: de ophangbeugeltjes en schroeven hiervoor worden tevens meegeleverd.

Veelzijdig

Net omdat de lamp weinig (extra) warmte produceert, is hij niet enkel geschikt als hoofdverlichting in kleine kweekruimtes, maar ook als additionele verlichting in grote kweekruimtes.

Om deze LED-strip aan te sluiten moet u gebruik maken van de nodige transformator. Deze komen in twee types: 40W en 70W. U kunt op hierop net zoveel van deze Hortilight LED-strips aansluiten, als de transformator vermogen levert: op de 40W transformator kunt u dus twee van deze 18W LED-strips in serie plaatsen.

Beoordelingen (0)
Strip 100CM 18W groei en stekken heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items