opc_loader

Menu

Sanlight EVO 3-60

Artikelnr: GT-KK1170.1148S

Vermogen: 190 Watt, 110-240/277V, 50/60z

Uitstralingshoek: 90 graden

PPF: 509 µmol/J

Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin

IP 65

Geschikt voor: groeifase en bloeifase

Koeling: passief gekoeld

369,95
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Ontdek de kracht van de Sanlight Evo 3-60 en til je binnenkweek naar een hoger niveau! Met zijn geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties is deze LED-kweeklamp een ware gamechanger voor kwekers van alle niveaus.

De Sanlight Evo 3-60 is ontworpen met de nieuwste LED-technologie om een optimaal groeilichtspectrum te leveren voor je planten. Dankzij de nauwkeurig afgestemde lichtgolflengtes worden de fotosynthetische processen gestimuleerd, wat resulteert in gezonde plantengroei, snellere ontwikkeling en hogere opbrengsten. Of je nu tomaten, kruiden, bloemen of andere gewassen kweekt, deze lamp staat garant voor uitstekende resultaten.

Met een vermogen van 60 watt biedt de Sanlight Evo 3-60 een efficiënte en energiebesparende verlichtingsoplossing. Je bespaart niet alleen op je energierekening, maar geniet ook van een langere levensduur van de lamp, waardoor je jarenlang plezier hebt van je investering.

Deze kweeklamp is niet alleen krachtig, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk. Het plug-and-play ontwerp maakt de installatie eenvoudig en zonder gedoe. Je kunt de lichthoek naar wens aanpassen dankzij de flexibele montagebeugel, waardoor je de verlichting optimaal kunt richten op je planten.

Daarnaast is de Sanlight Evo 3-60 duurzaam en van hoge kwaliteit. Het robuuste aluminium behuizing zorgt voor een goede warmteafvoer, waardoor de lamp koel blijft en de levensduur wordt verlengd. Bovendien is de lamp volledig waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vochtige omstandigheden in je kweekruimte.

Investeer in de toekomst van je binnenkweek met de Sanlight Evo 3-60. Ervaar de voordelen van geavanceerde LED-technologie, energie-efficiëntie en gebruiksgemak. Bereik indrukwekkende groeiresultaten en geniet van gezonde, weelderige planten. Bestel vandaag nog en transformeer je kweekomgeving!

Alternatieve artikelen:
Laatst bekeken items