opc_loader

Menu

Mars Hydro TS 600

Vermogen: 100 Watt

Uitstralingshoek: 90 graden

PPF: 190μmol/S

Kleurtemperatuur: 3200 Kelvin

IP 65

Geschikt voor: groeifase en bloeifase

Koeling: passief gekoeld

131,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

Mars Hydro's ontwikkelt altijd nieuwe high-end producten en de nieuwste is de TS-serie LED-groeilampen met volledig spectrum. Deze serie lampen is de vervanger van de groene Mars Hydro Reflector serie en heeft als belangrijkste voordeel een completer lichtspectrum. Het bedrijf Mars Hydro streeft naar de meest efficiënte producten. Door doorbraken is Mars de ideale LED kweeklamp voor mensen met een beperkt budget. De TS-600 is betaalbaar, verbruikt slechts 135 watt, geeft bijna geen warmte af, wordt passief gekoeld en levert zeer hoogwaardig licht tot (2,7 umol/J).

Mars Hydro TS-600 Volledig spectrum

Het ontwerp van Mars Hydro TS600 is relatief eenvoudig in vergelijking met eerdere modellen. Voorheen lag de focus op uitstraling en kwaliteit, maar Mars Hydro vindt nu dat de kwaliteit van een lamp het belangrijkste is en niet hoe de lamp eruit ziet. Daarom is de focus gelegd op het optimaliseren van de kwaliteit waarmee we bedoelen; lichtspectrum, lichtintensiteit, levensduur en efficiëntie van energieverbruik. Het belangrijkste doel van een goede LED-kweeklamp zijn de prestaties. Met de TS600 is dit erg goed!

Compleet lichtspectrum

De Mars Hydro TS600 is uitgerust met wit licht (volledig spectrum), het is bewezen dat het volledige spectrum beter werkt dan rode en blauwe LED's. Omdat planten naast deze lichtkleuren nog veel meer wensen hebben, is de full-spectrum kweeklamp op de wereld geïntroduceerd. De Mars Hydro TS600 is voorzien van zowel 3200-4200K als 5200-6000K kleuren, in de lamp zijn een aantal losse rode LED's verwerkt om het bloeiproces te stimuleren.

Laatst bekeken items