opc_loader

Menu

Mars Hydro 106MM 1-speed 400m3/uur

  • 10,16cm flens
  • 400m3 / uur
115,00
  • Scherp geprijsd
  • Veilig & discreet verzonden
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis
  • Behulpzame klantenservice
  • Betrouwbare garantie

De revolutionaire Mars Hydro 4-inch inline buisventilator is dé oplossing voor luchtcirculatieproblemen in compacte ruimtes. Deze compacte, donkere ventilator kan moeiteloos geïnstalleerd worden en zorgt gedurende de hele dag voor optimale ventilatie van jouw ruimte. Met zijn krachtige prestaties ben je verzekerd van constante en efficiënte luchtstroom in jouw kweekomgeving.

Kenmerken & specificaties:

De Mars Hydro 4-inch inline buisventilator heeft een diameter van 10,16 cm en is perfect voor het afzuigen van lucht op lastig bereikbare plekken, zoals achter of onder meubels. Het bijzondere aan deze ventilator is zijn inline ontwerp, wat betekent dat hij onzichtbaar is en eenvoudig in een ventilatiekanaal kan worden geplaatst. Ideaal voor wie op zoek is naar een stille en onopvallende oplossing voor ventilatieproblemen.

Verbeterde luchtcirculatie voor optimale groei:

De Mars Hydro 4-inch inline buisventilator zorgt voor een betere luchtcirculatie en ventilatie in jouw kweekruimte of tent. Hierdoor blijft de lucht goed stromen en worden geur- en vochtproblemen voorkomen. Dit draagt bij aan gezonde plantengroei en een hogere opbrengst. Bovendien is de ventilator eenvoudig te installeren en aan te sluiten op jouw koolstoffilter of afzuigsysteem.

Behoud van de juiste temperatuur:

Een goede luchtverversing heeft niet alleen invloed op de luchtkwaliteit, maar ook op de temperatuur in jouw kweekruimte. Met de krachtige Mars Hydro 4-inch inline buisventilator blijft de temperatuur stabiel en kunnen de omstandigheden optimaal worden aangepast aan de behoeften van jouw planten. Zo blijft jouw gewas in topconditie en wordt er geen onnodige energie verspild.

Geruisloos en duurzaam ontwerp:

De Mars Hydro 4-inch inline buisventilator is ontworpen met een geruisloos en duurzaam ontwerp. Hierdoor kun je de ventilator langdurig gebruiken zonder hinderlijk geluid of veel onderhoud. Bovendien draagt het langdurige gebruik bij aan minder afval en een beter milieu. Kortom, met deze ventilator investeer je in een eenvoudige, effectieve en duurzame oplossing voor betere ventilatie en optimale plantengroei in jouw kweekruimte!

Laatst bekeken items