opc_loader
Via het contactformulier kunt u uw vraag stellen aan de klantenservice. U kunt ons ook direct een e-mail sturen via info@kweekkast.nl of een bericht achterlaten dat we u terug moeten bellen.

 

Hoe kan ik betalen?

Normaliter wordt uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen afgeleverd. Is dit niet het geval dan nemen wij direct contact met u op en zorgen we voor een oplossing naar wens.

 

Hoe weet ik hoe laat het pakket geleverd wordt?

Dat is helaas (nog) niet mogelijk. Bij aankoop van grote aantallen kunt u deze wel afhalen bij onze importeur/voorraadopslag. Daarnaast kunt u rekenen op op een soepele retourregeling om de producten eerst thuis te bekijken.

 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Ja op alle producten krijgt u maar liefst 1 jaar garantie!

 

Veelgestelde vragen over kweekkasten

 

Moet ik de kweekkast zelf in elkaar zetten?

Ja, alle kasten worden geleverd met een handleiding zodat u het zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten, gemiddeld duurt dit slechts een half uur. 

 

Waarom heb ik een ventilator nodig?

Als u planten in een kast nodig hebben dan hebben die wel verse lucht nodig. Met een ventilator zuigt u de lucht uit de kast zodat er ruimte is voor nieuwe verse lucht.

 

Wat voor planten kan ik kweken in de kast?

In onze kasten kunt u allerlei planten en groenten kweken zoals tomaten en tarwegras bijvoorbeeld. Weet u niet zeker of de kast geschikt is voor uw plant? Vraag het even na bij de klantenservice.

 

Hoe wordt de kweekkast bezorgd?

De kasten worden altijd bezorgd met een transporteur. U wordt een dag van te voren gebeld om een afleverafspraak in te plannen.

Voordelen

 Alle varianten

 Alle accessoires

 Eenvoudig bestellen

 14 dagen proberen

 1 jaar garantie

 Snelle verzending

 Achteraf betalen

Gratis verzending

GLS & DHL pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

* Kasten gaan per transporteur

Normaal €4,95 | Gratis > €100,-

Betaalgemak

Betaalgemak